Átvételi lehetőségek

A megrendelt termékeket személyesen lehet átvenni vagy postai úton tudjuk azokat küldeni. 

Személyes átvétel

A megrendelt termékeket személyesen az Ecserin - Nagykőrösi úti Használtcikk Piacon ( Budapest, Nagykőrösi út 156, 1194) - lévő raktárunknál (L39) lehet előre utalás után átvenni. Az adott héten péntekig utalással kiegyenlített rendeléseket szombaton 7 és 13 óra között lehet átvenni.  Ha 3 hét időtartam alatt nem kerül átvételre a megrendelt csomag, a megrendelés visszakerül a XX. kerületi raktárunkba, ahol 500 Ft/ nap/ db raktározási díjat számítunk fel. A raktárban előre megbeszélt időpontban lehet átvenni a terméket Budapesten, a XX. kerületben. Ha a raktározási összeg eléri a megrendelés összegét, a termék automatikusan visszakerül a termékeink közé.

Csomagküldés MPL szolgáltatással

A küldemények kézbesítése, szállítása postai úton történik, sikeres megrendelést követően, ha a vásárló kiegyenlítette a számláját. 

Magyarországon belül a Magyar Posta szolgáltatását vesszük igénybe, MPL csomagot tudunk feladni címre, postapontra illetve postaautomatába. Címre 2500 forint, postapontra 2300 forint, postaautomatába 1500 forint a szállítás költsége. 

A megrendelések csomagként kerülnek megküldésre - a munkanapokon reggel 9 óráig beérkező utalások kerülnek 3 munkanapon belül csomagolásra és postázásra. A szállítási díj a vevőt terheli, mely a számláján is megjelenik. A csomagot kézbesítéskor a kézbesítő előtt szíveskedjék megvizsgálni, és esetlegesen a termékeken észlelt sérülés esetén azonnal kérje jegyzőkönyv felvételét és ne vegye át a csomagot. Utólagos, jegyzőkönyv nélküli reklamációt nem áll módunkban elfogadni, a késedelmes jegyzőkönyvezésből eredő kockázatot a késedelmes fél viseli! 

A Magyar Posta Zrt. kézbesítési szabályainak be nem tartásából eredő teljesítési kockázatok a Vásárlót terhelik, így különösen a mindenkori átvételi határidő elmulasztása.

Szolgáltató fenntartja magának a jogot arra is. hogy bármikor megváltoztassa a szállító személyét vagy a szállítás egyéb feltételeit. Erről a honlapon mindig késedelem nélkül tájékoztatjuk a megrendelőinket.  A szállítás aktuális feltételeire vonatkozóan mindig a megrendelés napján irányadó jelen Általános Szerződési Feltétel vonatkozik.

Felelősséget csak törékenyként feladott csomagokra tudunk vállalni, ez a megadott postai díj + 75%. 


Külföldi szállítás


Külföldi szállítás is megoldható egyedi rendelésként, de vásárlás előtt kérem, hogy érdeklődjön az mail@retroporcelanok.hu e-mail címen. A külföldi szállítás feltételeinek írásbeli visszaigazolása szükséges a szolgáltató részéről, a telefonos tájékoztatás nem minősül a külföldi szállítás elvállalásának. Írásbeli visszaigazolás hiányában a megrendelő köteles hitelt érdemlően bizonyítani a külföldi szállítás megrendelését. Ennek hiányában a Szolgáltató szállításra nem kötelezhető.